Aviser: Calvin Ramsay nærmer seg Liverpool

Liverpool skal være nære ved å sikre seg ny høyreback.

Liverpool kan se ut til å få en skotte på begge backer når de nå nærmer seg kjøpet av 18 år gamle Calvin Ramsay fra Aberdeen. Daily Record og Daily Mail er de to avisene som søndag melder at overgangen nærmer seg å bli en realitet.

I sistnevnte avis er det Liverpool-korrespondent Dominic King som melder om interessen. 

«Liverpool øker interessen for Calvin Ramsay. Leeds er også interessert og vil kunne tilby en bedre mulighet for førstelagsfotball, men Ramsay heller mot Liverpool», skriver King og legger til at overgangssummen vil være på bare fire millioner pund. 

Blant de største talentene

Daily Record skriver at Aberdeen i januar takket nei til et bud fra Bologna, og at avtalen som nå er i ferd med å bli inngått med Liverpool vil inneholde en del klausuler som gjør at summen kan øke på et senere tidspunkt. 

Ramsay har spilt 33 førstelagskamper denne sesongen, og unggutten er regnet som et av de største tenåringstalentene i europeisk fotball. Dersom han skulle komme til Liverpool blir det i køen bak Trent Alexander-Arnold, og det kan føre til at Neco Williams forsvinner permanent i sommer. 

Fra før virker det klart at Liverpool henter Fabio Carvalho fra Fulham etter sesongslutt, og i tillegg har 16 år gamle Ben Doak kommet inn fra Celtic. 

Søndag kom det også ferske opplysninger om at Liverpool er fremst i køen for Monacos midtbanestjerne Aurelien Tchouameni.