Aberdeen setter hardt mot hardt

Skottene skal være tydelige i sine krav i forhandlingene om Calvin Ramsay.

Det eneste som gjenstår i Darwin Nunez-overgangen er en medisinsk sjekk og påfølgende bekreftelse fra Liverpool FC. Lenge så det ut til at overgangen for Calvin Ramsay skulle komme i mål først, men der skal forhandlingene mellom Liverpool og Aberdeen fremdeles pågå. 

Daily Mail skriver at Aberdeen har sagt ifra om at de ønsker fem millioner pund med det samme dersom de skal akseptere et bud fra Liverpool, som på sin side så langt kun har vært villige til å strekke seg til fire millioner. 

Videre melder avisen at skottene vil ha en totalpakke som strekker seg til 8,5 millioner pund for den unge høyrebacken. 

Bologna skal også være interessert, men selv ønsker 18-åringen helst å komme til Merseyside for å jobbe med Jürgen Klopp. Nå virker det som Liverpool kan få enda et av sommerens overgangsmål, men kanskje må de røde ut med en million mer enn de hadde tenkt.

Rekord

Mens Liverpool setter ny overgangsrekord med kjøpet av Nunez for 85 millioner pund, kan Aberdeen sette ny overgangsrekord når det gjelder spillersalg dersom Liverpool blar opp. 

Nåværende rekord er på bare tre millioner pund, så det virker sannsynlig at Aberdeen må skrive om historiebøkene denne sommeren. 

I helgen kom det meldinger fra Skottland om at Liverpool hadde kommet med et første bud på spilleren, og at det var på fire millioner pund, med ytterligere to millioner pund etter hvordan årets unge spiller i Skottland presterte. 

Søndag morgen meldte Fabrizio Romano på Twitter at Liverpool har blitt enig med spilleren om en kontrakt, og at det har kommet et offisielt bud. Liverpool tror at de snart kan få på plass en avtale mellom klubbene, men at Aberdeen sitt krav nå var på 8,5 millioner pund, med alt av mulige bonuser inkludert.