Så tungt tar Salah finalenederlaget

Liverpool-stjernen hadde glatt byttet bort alt av individuelle priser for å spille finalen på nytt.

Mohamed Salah opplevde for andre gang å tape for Real Madrid i en Champions League-finale, og Liverpool-spissen har i dag lagt ut en post på sin Instagram, der han forklarer hvilke tanker han sitter igjen med etter finalenederlaget i Paris.

– Det er stort å bli kåret til årets spiller av både fansen og sportsjournalistene i samme sesong, og det er noe jeg aldri vil glemme, innleder egypteren.

– Jeg hadde imidlertid byttet alle disse individuelle prisene for en sjanse til å spille finalen på nytt. Men det er ikke slik fotballen fungerer.

– Jeg finner ikke ord som beskriver hvor sterkt jeg ønsket å bringe trofeet tilbake til Liverpool, men til slutt klarte vi ikke det. Jeg kan ikke få takket fansen nok for deres støtte. Det har vært en lang sesong, men en del av meg ønsker at neste sesong hadde startet igjen allerede i morgen.

Kontrakten er det store spørsmålet

Mohamed Salahs kontraktsituasjon har vært ett hett tema i snart ett år. Egypterens avtale løper ut neste sommer, og James Pearce i The Athleticskriver at Liverpool-spissen kommer til å takke nei til alle forsøk på å prise ham bort fra Anfield denne sommeren. 

Salah er fast bestemt på å spille for Jürgen Klopps lag også i 2022/23, selv om det skulle komme tilbud fra andre storklubber i Europa. 

Etter neste sommer er det imidlertid mer uklart hvor Salahs fotballfremtid ligger.

– Dersom 29-åringen ikke får et betydelig bedre kontraktstilbud fra Liverpool kommer han til å forlate klubben gratis etter neste sesong, slår Pearce fast.