Lampard bøtelagt for Salah-kommentar

Everton-manager Frank Lampard klarte ikke å holde maska etter Merseyside-derbyet.

Frank Lampard må betale en bot på 30 000 pund etter kommentarer han kom med etter Merseyside-derbyet i slutten av april. 

Everton-manageren var frustrert over at hans lag ikke fikk straffespark etter en duell mellom Joel Matip og Anthony Gordon i andre omgang. Stillingen var 0-0 på det tidspunkt, i en kamp som Liverpool til slutt vant 2-0. 

Under sin pressekonferanse etter kampen sa Lampard at dette var en klar felling.

– Vi skulle hatt straffespark i annen omgang. Jeg tror ikke du får det her. Dersom det hadde vært Mohamed Salah i motsatt ende av banen ville det ha blitt gitt straffespark, sa Everton-mangeren.

– Jeg forsøker ikke å laget en konflikt. Dette er bare en realitet innen fotballen av og til. Anthony skulle helt klart hatt et straffespark i andre omgang. Det var en felling, og den var klar. Men du får ikke straffespark her.

Det engelske fotballforbundet bekrefter nå at Lampard må betale en bot på 30 000 pund for uttalelsene.

– Et uavhengig panel har bøtelagt Frank Lampard med 30 000 pund etter å ha funnet det bevist at hans uttalelser er brudd på mediereglementet. Kommentarene stiller spørsmål ved dommerens integritet, slår en talsperson for fotballforbundet fast.