Selv om han flytter fra Merseyside, vil Origi fortsette å dele ut stipendet sitt på universitet

Divock Origi viderefører «The Divock Origi Scholarship».

I fjor sommer lanserte University of Liverpool et nytt stipend, takket være en generøs donasjon fra klubblegenden Divock Origi.

Stipendet, The Divock Origi Scholarship, ble gitt til to studenter fra Liverpool by det kommende skoleåret, og dekker alle skolepengene, 9250 pund i året, i tillegg til 3000 pund for å dekke levekostnader.

– Jeg vet av egen erfaring hvor viktig det er å bli gitt en slik mulighet, og jeg tror virkelig at fremtidige generasjoner kan oppnå store ting, sa Origi selv i en kommentar da stipendet ble lansert.

– Målet er å gi unge mennesker muligheten til å oppnå store ting, sa han videre.

Professor Gavin Brown ved Universitetet i Liverpool var svært takknemlig for generøsiteten som belgieren har vist universitetet og studentene.

– Jeg er henrykt over at Divock Origi blir vår partner, og vil være med på å skape muligheter for unge mennesker i Liverpool. Divock er en inspirasjon for unge folk i byen vår, og hans støtte vil hjelpe oss å utvikle lokale talenter, uttalte han til Liverpoolfc.com.

Fortsetter selv om han flytter

Selv om Origi nå flytter til Italia, vil han fortsette å dele ut stipendet sitt i Liverpool.

På nettsidene til universitet, kan vi se at det nå er mulig å søke på stipendet for for 2022, med søknadsfrist torsdag denne uken kl. 18.00. 

Origi har denne uken vært i Milano for den medisinske sjekken med AC Milan. Vi venter bare på bekreftelsen på at belgieren har skrevet under på en fireårskontrakt med den regjerende Serie A-mesteren.