Tar stadig nye skritt i jakten på Nunez

Liverpool jobber intenst med å få Darwin Nunez-overgangen i boks.

Det har vært relativt stille rundt Darwin Nunez' overgang fra Benfica til Liverpool fredag. Den mest interessante oppdateringen kom fra Manchester United, som var klare på at de slett ikke hadde sendt sin manager Erik Ten Hag med fly for å møte Nunez sin agent Jorge Mendes. 

Nyheten ga ikke mindre tro på at 22-åringen skal bli Liverpool-spiller i sommer, og nå har Sebas Giovanelli, en journalist som tidligere har vist at han har solide kilder rundt spillere fra Uruguay, og attpåtil blir fulgt av Nunez på Twitter, kommet med en spennende tweet. 

Giovanelli skriver at Liverpool og Benfica tok stadig nye steg i forhandlingene torsdag, og han våger til og med å slå fast følgende: «Jürgen Klopp kommer til å bli hans trener».

Benfica er klare på at de krever en overgangssum som i en totalpakke blir 100 millioner euro, om lag 85 millioner pund. Det blir i så fall ny klubbrekord for Liverpool. Fabrizio Romano står at de to klubbene fremdeles ikke er enige om hvordan de siste 20 millionene skal betales. De røde ønsker som alltid å betale ned litt av overgangssummen over flere år.

Vi venter spent på ytterligere oppdateringer videre utover dagen. 

For øvrig har jorunalist Pipe Sierra, som var så god da Luis Diaz ble hentet i januar, uttalt seg til The Anfield Talk sin podcast om mulighetene for at Nunez velger Liverpool fremfor Manchester United. 

– Han må ta valget mellom å spille bra fotball sammen med Jota, Salah, Firmino og Luis Diaz i Champions League, eller å gå til det ukjente i Manchester United, sier Sierra.