– Nunez-kjøpet kan gå i orden når en avtale for Mané er i boks

Når Sadio Mané er solgt, vil Darwin Nunez komme til Anfield. Liverpool føler seg sikre på å få summen de ber om.

Liverpool har allerede avslått to bud på Sadio Mané fra Bayern München. De røde krever i overkant av 40 millioner pund for spilleren, og det er en sum de forventer at de får, rapporterer Sam Wallace i en eksklusiv for The Telegraph.

Wallace er et av de tyngre navnene i Telegraph, og kommer sjelden med slike artikler dersom det ikke stemmer.

Pengene som kommer inn fra salget av Mané, skal brukes til å kjøpe Darwin Nunez fra Benfica. Ifølge Wallace forventes det at en kan få til en avtale med 60 millioner pund garantert, med ytterligere 15 til 20 millioner pund etter bonuser og andre kriterier – der minst halvparten av den summen må kunne oppnås på kort tid. Han vil i så fall bli klubbens dyreste signering gjennom tidene, og blir dyrere enn Virgil van Dijk som kostet 75 millioner pund for fire og et halvt år siden.

Liverpool mener at de sitter med gode kort på hånd – spesielt ettersom Bayern har en lignende pågående situasjon med sin stjernespiss Robert Lewandowski. Han er tre år eldre enn Mané, har kun ett år igjen av kontrakten sin, og har gjort det klart at han ønsker en ny erfaring på tampen av karrieren. Bayern nekter å selge for under 50 millioner euro.

Har gitt «superagent» Mendes ansvaret

Etter bevegelsene rundt Mané, handlet Liverpool raskt for å få på plass en erstatter.

Jürgen Klopp skal ha gitt overgangen sin fulle støtte, og partene er allerede enig om de personlige betingelsene.

Ifølge Wallace har spillerens agent, mektige Jorge Mendes, fått ansvaret med å selge spilleren. Så snart en avtale for Mané er i orden, kan en gå videre med Nunez-kjøpet, skriver han. Mendes er også agent for Fabinho og Diogo Jota.

Manchester United har vist interesse for spilleren over lengre tid, men har så langt ikke kommet med bud. West Ham og Newcastle var begge interessert i januarvinduet, og West Ham fikk et bud på 50 millioner pund avslått. Det var ikke en overgang spilleren var interessert i.

I portugisisk og italiensk presse har det blitt meldt at Liverpool og Benfica har kommet til enighet. Det kan fortsatt stemme, men det virker ikke som at noe vil offentliggjøres før Bayern og Liverpool er enig om en sum for Mané, dersom en skal tro det Telegraph melder.