Ten Hag har reist til Portugal for å rappe Nunez, men Liverpool skal bare være detaljer unna enighet

Liverpool og Manchester United kjemper om signaturen til Darwin Nunez.

Onsdag og torsdag har det blitt meldt at Liverpool har kommet til enighet om de personlige betingelsene med Darwin Nunez. Uruguayaneren skal være klar til å skrive under på en femårskontrakt med de røde så snart Benfica er fornøyd med overgangssummen.

Torsdag ettermiddag kom det et par meldinger som kan føre til noen bekymringer rundt overgangen. Journalist Pedro Sepulveda, som var blant de som var raskest ute med Nunez-nytt onsdag, kunne fortelle at Manchester United-manager Erik Ten Hag har fløyet til Portugal for å møte agent Jorge Mendes, og at de neste timene vil være avgjørende. 

Heldigvis ser det fremdeles lyst ut for Liverpool. 

Detaljer gjenstår

Sepulveda la til at Nunez er klar på at han ønsker å spille i Champions League, og det er blant grunnene til at han ønsker å gå til Liverpool fremfor United. 

Varsky Sports melder på Twitter at det kun er detaljer som gjenstår før Liverpool og Benfica har kommet til enighet. De siste forhandlingene dreier seg om hvor mye av overgangssummen som skal være basert på klausuler. 

Benfica har vært klare på at de ønsker seg 100 millioner euro, om lag 85 millioner pund, for sin toppscorer. Liverpool skal være forberedt på å sette ny klubbrekord ved å gå med på det ønske, men som alltid forsøker de røde å unngå å betale hele overgangssummen med en gang.