Tror Jones kan kjempe om en plass i VM-troppen

Englands U21-trener tror og håper Curtis Jones kan spille seg inn i VM-troppen til Gareth Southgate.

Curtis Jones blant banens beste spillere da Englands U21-landslag tok en viktig seier mot Tsjekkia på fredag. I kveldens kamp mot Albania i Chesterfield vil seier bety at billetten til neste års EM i Romania sikret. 

Tidligere Everton-spiller og U21-landslagssjef Lee Carsley håper Jones fortsetter storspillet, og han tror ikke scouseren er langt unna å komme med i seniortroppen til Gareth Southgate før VM i Qatar. 

– Gareth har vist at hvis du spiller bra for klubben og scorer og skaper mål, så får du en mulighet. Vi vet også at Gareth og hans støtteapparat følger våre kamper nøye, sier han ifølge The Times.

Kan bidra enda mer

Jones er blant flere unge spillere som nok drømmer om en plass i troppen til Qatar-VM, selv om det er hard konkurranse på den engelske midtbanen. 

Carsley mener 21-åringen kan bidra enda mer på det som er hans beste kvaliteter. 

– Jeg tror han kan score mer og levere flere målgivende pasninger. Han har kvalitet foran mål i tilllegg til mange andre egenskaper. Men han er nødt til å være den beste spilleren hver enste dag for å ta steget videre, sier Carsley. 

Harvey Elliott er en annen U21-spiller som har blitt nevnt i forbindelse med seniorlandslaget tidligere, men lite spilletid for Liverpool de siste månedene kombinert med en positiv koronatest før inneværende samling gjør nok at han fremdeles er et stykke unna planene til Southgate.