– Tror Klopp kan gjøre sju bytter på laget

Jürgen Klopp har allerede sagt at han kommer til å rotere på laget.

Det gjenstår tre kamper av årets så langt fantastiske Liverpool-sesong. De røde har kamp mot Southampton tirsdag kveld, og dersom den vinnes lever fortsatt drømmen om seriegull helt til siste serierunde på søndag.

Liverpool spilte 120 minutter i FA-cupfinalen på lørdag, og Klopp var ikke veldig imponert over hvordan Premier League-oppsettet er med at laget hans allerede skal i aksjon på tirsdag kveld. På grunn av Europa League-finalen mellom Rangers og Eintracht Frankfurt kan det ikke spilles Premier League-kamp på onsdag kveld – men Klopp ville foretrukket kamp torsdag.

Da ville en fått den samme pausen mellom kampene som Europa League og Europe Conference League-lagene får, som har spilt torsdager og søndager hele sesongen.

– Når spillerne kommer i dag må jeg ta mange avgjørelser. Det jeg kan love, er at vi vil ha en lagoppstilling med kun et mål: at vi skal prøve å vinne kampen mot Southampton, sa Klopp på dagens pressekonferanse.

Forventer sju bytter

James Pearce i The Athletic forventer at Klopp vil gjøre hele sju bytter fra laget som startet FA-cupfinalen på lørdag.

Dette var laget som startet på Wembley: Alisson, Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson, Keita, Henderson, Thiago, Salah, Mané, Diaz

Pearce skriver at Mohamed Salah (lyske) og Virgil van Dijk (kne) neppe kommer til å bli risikert her, mens Fabinho fortsatt ikke vil være tilbake etter sin hamstringskade.

Joel Matip, Kostas Tsimikas, Joe Gomez, James Milner, Curtis Jones, Diogo Jota og Roberto Firmino er blant spillerne som er aktuelle for en startplass i kampen, skriver Pearce.

– Vi må se hvem som kan være i stand til å hjelpe. De 30 ekstra minuttene på Wembley gjorde en stor forskjell, sa Klopp på pressekonferansen.

Dersom Pearce treffer på spillerne som starter, kan vi se et lag som ser slik ut: Alisson, Gomez, Matip, Konaté, Tsimikas, Milner, Henderson, Jones, Jota, Firmino, Diaz

Southampton - Liverpool spilles tirsdag kl. 20.45, og vises på TV 2 Sport Premium.