Villarreal-stjernen hevder han er blitt informert om at Liverpool er interesserte i ham

Liverpool har også tidligere blitt linket til angriperen.

Villarreal-angriper Arnaut Danjuma hevder at han er blitt informert om interesse for ham fra Liverpool.

Anfield-klubben har vært linket til nederlenderen helt siden i fjor sommer, etter at den tidligere Bournemouth-spissen har imponert i Spania.

Danjuma flyttet fra Villarreal til Bournemouth i fjor, i en overgang verdt 21 millioner pund. Han har gjorde 16 mål på 34 kamper i sin debutsesong i Villarreal, og hjalp klubben til Champions League-semifinalen, der de ble slått ut av nettopp Liverpool.

Danjuma spilte den første semifinalen mot Anfield-klubben, men var skadet da returkampen gikk av stabelen i Spania. 

Vil vurdere å forlate Villarreal dersom en storklubb kommer på banen

Nå har 25-åringen snakket om sin fotballfremtid, og innrømmer at han vil vurdere å forlate Villarreal dersom en overgang til en storklubb blir en mulighet.

– Jeg er alltid så ærlig som mulig. Jeg har ikke hatt kontakt med klubber eller noe slikt i løpet av sesongen. Men jeg vet hvordan situasjonen er nå etter sesongen. Jeg ønsker ikke å bli involvert i slikt i løpet av sesongen, uttaler Danjuma til Ziggo Sport i hjemlandet.

– Jeg er blitt informert om at Liverpool følger meg tett.

– Jeg ville aldri lyve. Det er ikke noen god egenskap dersom du ikke er ambisiøs. Dersom en storklubb kommer med et tilbud, og gir meg muligheten til å spille på et høyere nivå, så vil jeg alltid vurdere det.