Wijnaldum-ryktene et uttrykk for at det ikke kun er kjøp som gjelder

Vil de røde vurdere en mulig kortvarig løsning igjen?

Med Darwin Núñez, Fabio Carvalo og Calvin Ramsay har Liverpool handlet raskt og tidlig, og det kan virke som at Julian Ward er ferdighandlet for sommeren.

Dog er det en posisjon som flere røde supportere etterlyste friskt blod i, på tampen av forrige sesong. Midtbanen.

Jürgen Klopp & co utsetter trolig fornyelsen av leddet til sommeren 2023, og kanskje kan Borussia Dortmunds Jude Bellingham være aktuell også neste år? Fast spaltist for Liverpool.no, David Lynch, har hvertfall avfeid ryktene om at man forsøkte å lande engelskmannen alt i år.

Det betyr at Klopps sentrale trolig vil bestå av Thiago Alcântara, Jordan Henderson, Fabinho, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keïta, men her har det vært spørsmål rundt særlig de sistnevnte, i tillegg til de unge som man forventer seg mye av, Harvey Elliott og Curtis Jones.

Gini-rykter

Et nytt navn og rykte som har dukket opp nylig vil være både velkjent og overraskende.

Georginio Wijnaldum har blitt koblet til en Anfield-retur, og det kan for eksempel være snakk om et låneopphold, frem til man tar et større røsk på midten.

Nederlenderen forlot Liverpool gratis sist sommer, men i Paris er mye usikkert. 31-åringen ble kåret til årets flopp i Ligue 1, og det er fortsatt usikkert om Mauricio Pochettino vil trene de franske mesterne videre.

Har hentet kortsiktige spillere før

Vi har sett flere ganger tidligere at korttidsløsninger kan bli brukt av klubben for å fylle en spesiell rolle for en periode, med eksempler som Ozan Kabak, Steven Caulker og Victor Moses.

LÅN PÅ LÅN: Steven Caulkers utlån i Southampton ble avsluttet slik at han kunne lånes ut til Liverpool, hvor han spilte både som midtstopper og spiss.

LÅN PÅ LÅN: Steven Caulkers utlån i Southampton ble avsluttet slik at han kunne lånes ut til Liverpool, hvor han spilte både som midtstopper og spiss.

Hannah Pinnock i Liverpool Echo spør «hvem er bedre til å erstatte Wijnaldum enn Wijnaldum selv?»

«Jeg følte det var en risk å ta og ikke erstatte han forrige sommer, med tanke på hvor sentral han var for vår suksess i senere år. Han var alltid tilgjengelig og var en arbeidsmaskin på den midtbane», skriver Pinnock om det hun omtaler som en «low risk, high reward».

Hennes kollega Richard Garnett er ikke like positiv.

«Romantikeren i meg sier at en Wijnaldum-retur ville vært herlig. Men pragmatikeren vinner og sier at Paris Saint-Germain kan fortsette å betale lønna hans i stedet. Hvordan de benytter han på banen er opp til dem.»