– De ønsket ikke å beholde meg

Georginio Wijnaldum har lettet på sløret om Liverpool-exiten.

14. sep 2021 kl 16.44Einar Kvande

I et intervju med L'Equipe sier Georginio Wijnaldum at han ønsket å fortsette Liverpool-karrieren, men nederlenderen hevder at kontraktssamtalene dyttet ham i retning en overgang til Paris Saint-Germain.

Midtbanespilleren sier han takket nei til den nye kontrakten han ble tilbudt av Liverpool fordi han ikke følte seg ønsket av klubben.

– Det er ikke mange månedene siden jeg ønsket å bli værende i Liverpool, men uten å gå i detaljer, kan jeg si at jeg aldri fikk følelsen av at de ønsket å beholde meg, siteres nederlenderen.

– I slike tilfeller som dette må du se fremover. Barcelona kom på banen, og jeg likte tanken på å spille for dem. Men forhandlingene dro ut, og til slutt kom PSG på banen. 

Flere klubber var på banen

Mauricio Pochettino fikk til slutt sin mann. Wijnaldum avslører imidlertid at det var flere klubber som ønsket å hente ham på gratisovergang.

– Det var samtaler med Bayern München, men de holdt seg i bakgrunnen. Jeg snakket også med Inter, som gjorde et godt inntrykk på meg. PSG gjorde unna forhandlingene veldig raskt. De forsikret meg at de ønsket å bygge et av de beste lagene i Europa, og klubben viste at de virkelig ønsket meg. Det var på tide med en forandring.