Fantasy Premier League: Avslører prisen på Nunez, Salah og ni andre Liverpool-spillere

Det nærmer seg en ny sesong i Fantasy Premier League.

Tirsdag er det nøyaktig en måned til den nye Premier League-sesongen sparkes i gang, og det betyr selvsagt også at Fantasy Premier League begynner. Flere millioner supportere deltar hvert år i spillet, og mange har nok ventet i spenning på å se hva de store stjernene kommer til å koste. 

Som vanlig vil man få utdelt 100 millioner pund til å bygge sin tropp som skal bestå av 15 spillere. Da må man velge sine stjerner med omhu, og Liverpool har den dyreste mannen på spillet. 

Mohamed Salahs prislapp er nemlig satt til 13 millioner pund. Kanskje ikke så rart, da egypteren fikk flest poeng av samtlige forrige sesong. 

Overkommelig Nunez-pris

Vi håper nykommer Darwin Nunez kommer til å score mange mål, og i så fall har han fått en meget overkommelig pris på 9 millioner pund. Til sammenlikning koster Manchester Citys Erling Braut Haaland 11,5 millioner pund. 

Liverpools forsvarsspillere er premium vare. Trent Alexander-Arnold koster 7,5 millioner pund, mens Andy Robertson (£7M), Virgil van Dijk (£6,5M) og Alisson (£5,5M) følger deretter. Skulle Trent bli skadet, kan Calvin Ramsay være et billig alternativ til bare 4 millioner pund.

De øvrige prisene som er sluppet er blant andre på Luis Diaz og Diogo Jota, som koster henholdsvis 8 og 9 millioner pund. 

Billigere er det for spillere som Thiago (5,5) og Harvey Elliott (5,0). 

Det er ventet at årets utgave av spillet lanseres denne uken. Da får vi vite hva samtlige spillere koster denne sesongen.