«FC Inter Galactic» stakk av med seieren - vinner tur til Anfield

Vegard Knutsens «FC Inter Galactic» stikker av med førstepremien etter å ha vunnet Fantasy-ligaen til LFCSCN.

28. mai 2021 kl 12.44Jens Bessesen

Det ble en intens kamp om seieren i Fantasy Premier League-ligaen til Liverpool supporterklubb Norge. Til slutt skilte det bare fem poeng mellom første- og andreplass. 

Vegard Knutsen og hans «FC Inter Galactic» gikk til slutt seirende ut av ligaen foran Sondre Solbergs lag «Bjarne». Solberg tok flere poeng i siste runde, men ikke nok til å ta igjen Knutsens forsprang. Knutsen hadde tatt inn Sadio Mané på laget, og det viste seg å være en genistrek da senegaleseren leverte to scoringer mot Crystal Palace på sesongens siste dag. 

Vinner tur til Anfield

Knutsen har virkelig levert en imponerende sesong på Fantasy Premier League. Av over åtte millioner spillere verden over ble han nummer 58! Han kom på åttendeplass i Norge. 

I ligaen til Liverpool supporterklubb Norge gikk altså Knutsen helt til topps. Hele 9165 lag var meldt på i ligaen

Som premie får Knutsen en tur til Anfield for én person, med fly, hotell og kampbillett dekket av supporterklubben. Forhåpentligvis til neste sesong, om det er lov å reise igjen. Vi gratulerer!

De tre spillerne som leverte flest poeng i årets Fantasy Premier League var Bruno Fernandes (244), Harry Kane (242) og Mohamed Salah (231). Som vanlig var også Sadio Mané og backene Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold høyt oppe på listen.

TOPP TI: De ti beste i LFCSCN sin liga i 2020/21.

TOPP TI: De ti beste i LFCSCN sin liga i 2020/21.