Chelsea nøyer seg ikke med Sterling

Manchester City kan se ut til å selge tre spillere til topp seks-rivaler i sommer.

Fra før har Gabriel Jesus gått til Arsenal, og ryktene om en Raheem Sterling-overgang til Chelsea har pågått lenge. Manchester City er åpenbart ikke redd for å selge spillere som vil styrke topp seks-rivalene i Premier League. 

Ifølge The Telegraph nærmer Sterling seg nå Chelsea i en overgang verdt 45 millioner pund, og sikre kilder melder lørdag kveld at overgangen skal være i boks. Men London-klubben med den ferske eiergruppen ledet av Todd Boehly gir seg ikke der. 

Avisen skriver at de allerede har kommet til enighet om personlige betingelser med forsvarsspiller Nathan Aké, som forlot Chelsea for å bli Bournemouth-spiller i 2017 og signerte for City i 2020. Klubbene har imidlertid ikke kommet til enighet om en overgangssum for Virgil van Dijks landslagsmakker, som kostet over 40 millioner pund for to år siden. 

Det rører seg i flere klubber

Mens Liverpool tilsynelatende er ferdighandlet for lenge siden, skjer det saker og ting hos rivalene. I tillegg til Sterling og Aké har Chelsea blitt linket til en surmulende Cristiano Ronaldo som erstatter for Romelu Lukaku, som ikke ble noen suksess etter milliardovergangen fra Inter i fjor. De skal også være på jakt etter en forsvarsspiller samt kantspilleren Raphinha fra Leeds.

Manchester United har på sin side hentet inn backen Tyrell Malacia, men mye arbeid gjenstår og de forsøker desperat å forsterke midtbanen med Frenkie De Jong fra Barcelona. 

City er heller ikke helt ferdige med verken kjøp eller salg. Mens de forhandler med Chelsea om Sterling og Aké forsøker de også å hente inn venstrebacken Marc Cucurella, ifølge flere medier. 

Det går heller roligere for seg i London-klubbene Tottenham og Arsenal, som ser ut til å nærme seg et punkt der de kan føle seg ferdighandlet. Begge har styrket sine lag godt foran den kommende sesongen.