– Et stolt øyeblikk for meg og familien min

Da Harvey Davies entret Singapore National Stadium satt familien hjemme i Liverpool klistret til skjermen.

I Liverpool er rampelyset primært på Alisson Becker, Adrián og Caoimhín Kelleher, men klubben er og i besittelse av en talentfull 18-åring, som attpåtil er scouser.

– Det var helt klart veldig spesielt for meg, første kamp jeg har spilt så nå er debuten unnagjort. Det var fint å gjøre det her ute i Singapore foran alle disse supporterne også, kommenterte Harvey Davies til Liverpoolfc.com etter at han kom inn for Adrián etter pause.

Familien er stolt

– Det er virkelig et stolt øyeblikk for meg og familien min. Jeg vet at de alle så på hjemmefra, det er litt synd at de ikke kunne være her men jeg vet at de vil være vanvittig stolte av meg og jeg er ganske fornøyd for meg selv og.

BANESTORMING: En inntrenger satte ikke noen demper på gleden for Harvey Davies i Singapore.

BANESTORMING: En inntrenger satte ikke noen demper på gleden for Harvey Davies i Singapore.

Målvakten, som har vært med Liverpool fra U9-nivå, var en del av det engelske laget som vant U19-EM i sommer. Der var også lagkameratene Luke Chambers og Jarell Quansah. 

Glemmer ikke dette

Likevel var det en uforglemmelig opplevelse for 18-åringen å få slippe til med førstelaget på Singapore National Stadium.

– Det er helt oppi der, det er definitivt i toppen. Som jeg sa, det er et utrolig stolt øyeblikk og jeg vil aldri glemme det.

Davies er en av fire målvakter som ble med blant de 37 spillerne til Asia. De andre var Alisson Becker, Adrián jevngamle Fabian Mrozek.

– Vi jobber med alle de tinga som vi møter i kamp: innlegg, balldistribusjon, skuddstopping. Jeg hadde litt å gjøre mot Palace og jeg er fornøyd med hvordan jeg spilte. Jeg synes at laget også gjorde det bra.