Bekreftet:Joe Gomez har signert ny langtidskontrakt med Liverpool

Joe Gomez har satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Liverpool.

Liverpool FC bekrefter på sine offisielle nettsider at Joe Gomez i dag har signert en ny langtidskontrakt med klubben. Det gjorde han ved AXA Traning Centre, på den fjerde dagen av preseason. Torsdagens gladnyhet betyr at midtstopperen forlenger sin Liverpool-karriere som allerede strekker seg over sju år.

Ifølge Paul Gorst i Liverpool Echo gjelder kontrakten som Gomez har signert frem til sommeren 2027. Det er altså snakk om en ny femårskontrakt. Dette er en forlengelse på tre år i forhold til den gamle avtalen.

Gomez kom til Anfield fra Charlton Athletic sommeren 2015, og har siden spilt 142 kamper for klubben. Han har vunnet både Champions League, Premier League, FA-cupen, ligacupen, UEFA Super Cup og klubb-VM med Liverpool

– Dette er selvsagt et spesielt øyeblikk for meg og min familie. Dette er noe du drømmer om som guttunge, og jeg tar det slett ikke for gitt at det skjer. Dette er et utrolig sted å være. I mine øyen er dette trolig en av de beste - om ikke den beste - klubben i verden for øyeblikket. Da jeg fikk muligheten til å forlenge mitt opphold her, var det en lett avgjørelse å ta egentlig, uttaler Gomez til Liverpoolfc.com.

– Jeg har selvsagt vært her en stund nå, men i det store og hele føler jeg meg fortsatt ung, og jeg har mine beste år foran meg. Jeg har mer å lære, og tid til å gjøre det, legger han til.

– Jeg mener jeg har plattformen til å gjøre det her, med manageren, trenerstaben og mine lagkamerater rundt meg. De vil sørge for at de beste årene ligger foran oss. 

Skadeplaget

Gomez ville nok hatt atskillig flere kamper om han ikke hadde blitt rammet av flere alvorlige skader. Forrige sesong spilte 25-åringen 21 kamper i alle turneringer, da Liverpool kjempet på alle fire fronter til siste slutt. Da fikk han for en gangs skyld være skadefri hele sesongen.

– Som gruppe kan vi klare alt. Vi ønsker å vinne et trofé mer, kanskje to mer, enn forrige sesong. Å gjøre det bedre enn i fjor er målet forkommende sesong.

– Vi er definitivt i stand til å gjøre det, og troen er der. Det handler bare om å å ta en kamp om gangen, slik vi gjorde forrige sesong, og gjøre vårt beste, og spille vårt eget spill med managerens veiledning. Hvem sier at vi ikke kan gjøre det bedre enn i fjor?