Liverpool har solgt sin fjerde spiller for sommeren

Sadio Mané, Takumi Minamino og Neco Williams får følge av Tom Clayton.

Overgangen ble klar mens førstelaget røyk 0-4 mot Manchester United i Bangkok. Swindon på sin side slo Woking 4-0 på Laithwaite Community Stadium.

– Jeg er så fornøyd med å komme til Swindon, sier Tom Clayton til Swindontownfc.com.

MED DE STORE GUTTA PÅ PRESEASON: Tom Clayton på trening med Joël Matip, Alexander-Arnold og Divock Origi i Østerrike i 2021.

MED DE STORE GUTTA PÅ PRESEASON: Tom Clayton på trening med Joël Matip, Alexander-Arnold og Divock Origi i Østerrike i 2021.

21-åringen har skrevet under for to år med League Two-klubben. Overgangssummen er ukjent.

Han rakk å få innbytterplass i treningskampen. Etter 62 minutter debuterte han for «The Robins», og åtte minutter senere leverte han målgivende.

Klubb som sikter oppover

– Etter å ha snakket med en rekke personer om klubben før jeg signerte, visste jeg at dette var stedet jeg ønsket å spille min fotball og ta neste steg i min karriere, så det var ikke en vanskelig avgjørelse i det hele tatt.

Swindon Town ble nummer seks i League Two forrige sesong. I play-off røyk de for Port Vale.

Vil spille regelmessig

– Jeg kan ikke vente med å komme i gang og pushe meg selv her. Jeg ønsker å spille fast for førstelaget og vise fansen hva jeg kan. Dette en en flott klubb med supre ambisjoner, og jeg ønsker virkelig å være en del av dette spennende prosjektet fremover.

Clayton har vært i Liverpool siden U9-nivå og gått gradene i akademiet. Han imponerte Steven Gerrard på U18 og ble senere kaptein på U23.

Han spilte aldri for førstelaget, men satt på benken da Neil Critchley ledet et ungt «førstelag», mens Jürgen Klopps tropper var i Qatar for FIFA Club World Cup, mot Aston Villa i ligacupen i desember 2019.