Mike Dean blir videodommer på fulltid

Mike Dean gjør som Lee Mason.

Mike Dean var en av fire veterandommere som la opp etter forrige sesong. Dommerforeningen PGMOL mister mye erfaring når Dean sammen med Martin Atkinson, Jon Moss og Kevin Friend legger fløyta på hylla. 

Men nå har i det minste PGMOL sørget for å beholde Dean i stallen. 54-åringen skal gå over til å bli videodommer på heltid neste sesong. Lee Mason har gjort det samme tidligere. 

Dean har vært toppdommer i 22 år før han nå ga seg. Han hadde ifølge The Times lyst til å fortsette med en rolle i sporten, og vurderte å gå over i en trener- eller mentorrolle for andre dommere før han bestemte seg for å bli fulltids-VAR.

The Times skriver at det er ventet at flere av veteranene som har lagt opp kommer til å gjøre enten det samme som Dean, eller å gå over i en trenerrolle når England nå vil prøve å fostre opp verdens beste dommere for fremtiden.