David Ornstein:Nottingham Forest håper å sikre seg Williams i løpet av de neste dagene

Steve Cooper skal fortsatt ønske seg Neco Williams inn dørene, selv om han allerede har forsterket på backplassen.

Tirsdag skrev vi om at Neco Williams trener alene og fortsatt er på utkikk etter en ny klubb, og at det begynte å spøke for en overgang. 

Nottingham Forest har allerede signert venstreback Guilian Biancone og er også i forhandlinger om Bayern Munchens back Omar Richards, og flere begynte da å lure på om skogvokterne hadde lagt forhandlingene med Liverpool på is.

Nå kan det allikevel se ut til at det blir en løsning før helgen. 

Håper på avtale før helgen

For ifølge vanligvis troverdige David Ornstein i The Athletic skal Nottingham Forest nå arbeide med å få i stand en permanent avtale med Liverpool og Neco Williams. 

De skal ha et håp om at avtalen skal være i orden før helgen, og det samme skal gjelde for Omar Richards fra Bayern Munchen. 

Steve Cooper skal ønske å forsterke i vingback-posisjonene ettersom han planlegger å spille med en treer i det bakerste leddet. 

Williams leverte to mål og to målgivende på 15 kamper på utlån i Fulham forrige sesong, men London-laget er ikke klare til å tilfredstille Liverpools prislapp på 15 millioner pund. 

Tidligere har Forest hentet Taiwo Awoniyi, nevnte Guilian Biancone og Dean Henderson på lån fra Manchester United. I tillegg arbeider de med avtaler for midtstopper Moussa Niakhate og Wolves offensive midtbanespiller Morgan Gibbs-White.