Skal ikke være villige til å møte Liverpools priskrav

Det virker å være Nottingham Forest som er først i Neco Williams-køen.

Neco Williams hadde et vellykket opphold på lån hos Fulham denne vårsesongen. Waliseren viste seg frem både offensivt og defensivt for laget som til slutt vant Championship og sikret opprykk til Premier League på første forsøk etter nedrykket året før. 

Fulham var derfor en stund regnet som favoritt i jakten på backen som er til salgs denne sommeren, men så langt virker ikke London-klubben å være villige til å betale det Liverpool krever. 

Daily Mail skriver at Fulham ikke er villige til å møte Liverpools priskrav på 15 millioner pund på nåværende tidspunkt. I stedet sikter de seg inn på spillere i andre posisjoner, som kantspilleren Manor Solomon fra Shakhtar Donetsk og midtbanespilleren Joao Palhinha fra Sporting. De skal også ha lagt inn et bud på Manchester United-spiller Andreas Pereira. 

Forest nærmest

Når Fulham nøler virker Nottingham Forest å være først i Neco Williams-køen. Sky Sports meldte i helgen at Forest, som ledes av Liverpools tidligere akademitrener Steve Cooper, nå vil ta neste steg på veien mot en overgang. De meldte på sin side at Liverpool krevde opp mot 20 millioner pund i en totalpakke for 21-åringen. 

Liverpool hentet som kjent Calvin Ramsay fra Aberdeen tidligere i juni, og behovet for Williams som vikar for Trent Alexander-Arnold er dermed ikke like stort. Dessuten håper nok den unge spilleren å få rikelig med spilletid gjennom høsten slik at han er i god form når Wales skal spille VM i Qatar. 

Også Telegraph har tidligere rapportert at Liverpool er i forhandlinger med Nottingham Forest om en overgang. Forest slo forrige uke sin egen klubbrekord da de hentet tidligere Liverpool-spiller Taiwo Awoniyi til City Ground for over 17 millioner pund.