Forest stepper opp forsøket på å sikre seg Neco Williams

Nottingham Forest er ute etter en høyreback som erstatter for Djed Spence.

Djed Spence spilte for Nottingham Forest på lån fra Middlesbrough forrige sesong, men det virker lite sannsynlig at Middlesbrough lar ham fortsette i Forest. Dermed er den nyopprykkede Premier League-klubben i markedet etter en ny høyreback.

Neco Williams er et av transfermålene til Steve Cooper i sommer, og Liverpool forlanger opp til 20 millioner pund for waliseren, ifølge Sky Sports News. Dermed kan Forest sette ny transferrekord for andre gang i løpet av kort tid, etter at de i helgen betalte 17,2 millioner pund for den tidligere Liverpool-angriperen Taiwo Awoniyi.

21 år gamle Williams tilbrakte siste halvdel av forrige sesong på lån hos Fulham. Etter kjøpet av Calvin Ramsay ønsker Liverpool å selge waliseren i sommer, og det har inntil nå vært snakk om en overgangssum på 15 millioner pund. Men ifølge Sky Sports News krever altså Liverpool nå en pakke der summen kan stige til 20 millioner pund. 

Fulham har vært favoritter til å sikre seg Williams i sommer, etter det vellykkede låneoppholdet i London-klubben, men nå ser det altså ut som Forest trapper opp sin interesse og forsøker å komme gjengen på Craven Cottage i forkjøpet.