Hvorfor er ikke Neco Williams tilbake på AXA Training Centre?

Nottingham Forest er i ferd med å gjøre sitt andre back-kjøp på under en uke, men likevel svirrer det rykter om at de er blitt enige med Neco Williams om de personlige betingelsene.

Tidligere i sommer ble det rapportert at Nottingham Forest hadde fått avslått et bud på Neco Williams. Det skal ha vært et bud på 11 millioner pund, med mulighet for ytterligere fire millioner pund i henhold til klausuler. 

Hele tiden har vi hørt at Liverpools prisforlangende er 15 millioner pund, så da var det forventet at Forest ville komme tilbake med et nytt bud, og at partene skulle bli enige.

Nå kan det begynne å spøke for at dette skal skje. For bare et par dager siden signerte Forest nemlig den franske høyrebacken Giulian Biancone fra Troyes for 8,6 millioner pund, og nå melder den tyske journalisten Florian Plettenberg at Forest jobber hardt også med en transfer for Bayern Münchens britiske forsvarsspiller Omar Richards. 

Plettenberg melder at partene er i kontakt med hverandre, og Bayern er villige til å gi slipp på 1998-modellen. Transfersummen vil trolig ligge rundt 10-12 millioner euro for en spiller som kan spille både som venstreback og venstre vingback. 

Møtte ikke på AXA Training Centre mandag

Dersom Forest får inn sin andre sideback på under en uke, skal det antagelig mye til for at de handler en tredje, i form av Neco Williams.

Williams kan spille både som venstre- og høyreback, og også i en kantrolle, men det spørs om ikke den nyopprykkede klubben med disse signeringene har valgt å vende ryggen til waliseren.

Tidligere er det blitt meldt at Fulham også har bestemt seg for å se på andre overgangsmål, og at Forest var alene i kampen om Williams denne sommeren.

Det skal være uaktuelt for Liverpool med et nytt utlån av Williams den kommende sesongen, og de røde har allerede forsterket høyrebacken med Calvin Ramsay, som skal være Trent Alexander-Arnolds backup.

Neco Williams har ikke vært å se på Liverpools treningsfelt etter at preseason startet mandag, selv om det var forventet at han ville være på plass allerede fra første dag av.

Han skal fortsatt befinne seg i Spania, og det er verdt å merke seg at Forest for tiden er på treningsleir i samme land. Det svirrer rykter om at Williams er blitt enig med skogvokterne om sine personlige betingelser, men det virker litt merkelig om den nyopprykkede klubben kjøper tre sidebacker på en uke.