– Han holdt oss på pinebenken lenge!

Alex Oxlade-Chamberlain er glad for at Mohamed Salah til slutt fikk det som han ville.

I forrige uke fikk kontraktsagaen rundt Mohamed Salah en lykkelig ende. 1. juli signerte egypteren en ny kontrakt med klubben, på dagen ett år før hans gamle kontrakt løp ut. Dette gjør ham til den desidert best betalte spilleren i Liverpools historie med 350.000 pund i ukelønn.

– Han holdt oss på pinebenken lenge, gjorde han ikke! Jeg er veldig glad på hans vegne. Jeg vet hvordan han er som person. Jeg er sikker på at han er veldig glad for å bli værende her, og han vil være svært godt fornøyd med alt. Som en venn, jeg er en god venn av Mo, er jeg veldig glad han komfortabel med situasjonen, og har fått det som han ville, sier Alex Oxlade-Chamberlain til Liverpoolfc.com.

GODE VENNER: Alex Oxlade-Chamberlain er glad for å være lagkamerat med Mohamed Salah.

GODE VENNER: Alex Oxlade-Chamberlain er glad for å være lagkamerat med Mohamed Salah.

– For Liverpool er det utrolig å ha en som Mo med på laget fremover. Vi vet hvor viktig han har vært for dette laget i flere år nå, og jeg tror alle vet han vil være viktig for dette laget i flere år fremover.

– Han er den spillertypen som selv kan bestemme hvor lenge han vil holde det gående. Dette er veldig gode nyheter for oss spillerne. Det er spennende å ha en slik fyr på laget sammen med oss. En som vi har delt mange gode minner med. Forhåpentlegvis får vi dele enda flere i tiden fremover.