Avis: Har avslått bud på Williams

Liverpool skal ha avslått bud fra Nottingham Forest på Neco Williams.

Forrige uke ble det kjent at Nottingham Forest er fremst i køen av Neco Williams-interessenter, men Liverpool skal stå på sitt priskrav på 15 millioner pund. Det kan se ut til å ha skremt bort Fulham, som nå av flere medier linkes til Wolfsburgs Kevin Mbabu. 

Om det skremmer bort Forest også gjenstår å se, men Ryan Taylor i Express melder onsdag at de har fått sitt første bud på backen avslått av Liverpool. Det er ikke kjent hva budet lød på. 

Ifølge avisen har ikke Forest bestemt seg for om de skal komme tilbake med et høyere bud eller se på andre høyrebackalternativer. Williams skal være klar for å dra i jakten på fast førstelagsfotball inn mot høstens Qatar-VM. 

Også Southampton skal følge med på situasjonen. Det gjorde de også i fjor, men da endte de med å gå for Tino Livramento fra Chelsea. Williams ble dermed værende på Anfield før han dro på lån til Championship-vinner Fulham i januar.