Robbie Fowler synes Nunez-kritikken er fullstendig latterlig

Den tidligere Liverpool-spilleren vet godt hvordan det er å være spissen til en av verdens største fotballklubber.

47-åringen vet en ting og to om hvordan presset og forventingene er når man er spiss på Anfield. Alle øyner er rettet mot deg, og andre supportere samt media vil kritisere hvert eneste steg på fotballbanen.

Fokuset på Darwin Nunez de siste ukene mener den tidligere Liverpool-spissen er latterlig.

– Det er vanvittig at folk tvilte på han etter å ha spilt noe minutter mot Manchester United og Crystal Palace, skriver Robbie Fowler i sin spalte i The Mirror.

Han tror også at spissen har fått sin første smakebit på hvordan det er å være i en så stor klubb, og ikke levere fra første stund.

– Det er slik med enhver signering hvor stor penger er involvert. Han kom til Liverpool etter et fantastisk opphold i Benfica, og Jürgen Klopp har hentet ham for de neste årene, ikke for en oppkjøring.

MYE PRESS: Robbie Fowler tror Darwin Nunez bare må bli vant til å få negativ omtale hver eneste dag.

MYE PRESS: Robbie Fowler tror Darwin Nunez bare må bli vant til å få negativ omtale hver eneste dag.

– Gjør spillere bedre

Jürgen Klopp på sin side har vært fornøyd med søramerikaneren helt siden han tok på seg den røde drakten. Det er alt som betyr noe, skriver Fowler.

Engelskmannen, som spilte for Liverpool mellom 1992-2001 og 2006-2007, tror det er uunngåelig at spissen unngår å bli sammenlignet med en viss senegaleser. 

– Selvfølgelig er 85 millioner pund mye å betale, og Nunez vil bli sammenlignet med hva Sadio Mane gjorde på Anfield, selv om de er veldig ulike spillere, med ulike kvaliteter.

Han er likevel ikke i tvil om at Nunez kommer til å levere varene, og spesielt på grunn av at det er nettopp Jürgen Klopp som er treneren hans. Tyskeren får mye ros av Fowler.

– Klubben har gjort hjemmeleksen sin, og jeg er sikker på at han vil spille en viktig rolle når han kommer seg skikkelig på plass. Og vi må ikke glemme at han jobber med en av verdens beste trenere.

47-åringen henviser til Jürgen Klopps tid i både Dortmund og Liverpool når han skriver om tyskerens unike måte å få spillere til å forbedre seg.

– Han har en historie for å gjøre spillere bedre. Han gjorde det med Mane, og jeg er ikke i tvil om at han vil forbedre Nunez også, avslutter han spalten sin.