Kongen blir værendeSalah har signert!

For en fredag – Mohamed Salah har skrevet under på en ny langtidskontrakt med Liverpool FC!

Nesten helt ute av det blå, kommer meldingen om at Mohamed Salah og Liverpool FC endelig har blitt enig om en ny kontrakt!

Det er en ny treårskontrakt, som vil gjøre Salah til klubbens desidert best betalte spiller gjennom tidene. Avtalen er ifølge The Times verdt over 350 000 pund i uka.

Egypteren er nå under kontrakt med LFC til sommeren 2025, som betyr at han er Liverpool-spiller til sommeren han fyller 33 år.

Ward møtte Salah på ferie

Liverpools nye sportsdirektør Julian Ward skal ha fløyet der Salah oppholder seg på ferie, for å få i stand avtalen. Også Mike Gordon, som er president i FSG, var involvert i samtalene med agent Ramy Abbas.

Kontraktsforhandlingene har lenge stått i stampe, og Salahs representanter har vært klare på at spilleren enten vil fornye nå, eller forlate klubben gratis neste sommer, når kontrakten han signerte i 2018 går ut.

Klubben insisterer på at avtalen vil passe inn i klubbens lønnsstruktur, samtidig som den belønner Salahs prestasjoner. Dersom han fortsetter å levere som han har gjort, vil betalingen også bli deretter.

Salah har scoret 156 mål på 254 kamper for de røde.

Startet med en ny kryptisk tweet

Vi har etterhvert blitt vant med at Ramy Abbas twitrer noe kryptisk. Problemet denne gang, var bare at det ikke hadde kommet noen oppslag han kunne være sarkastisk mot, så den var vanskelig å tolke.

Jamie Carragher twitret et motsvar og ba agenten skjerpe seg, før Liverpool FC også twitret en emoji i retur.

Denne gang var det heldigvis gode nyheter. For en start på uka!