Bildekarusell:Virgil Van Dijk koste seg foran flere tusen supportere på dagens trening

Liverpool fortsatte Asia-turneen med en åpen trening før morgendagens kamp mot Premier League-rival Crystal Palace.

Det nærmer seg en ny kamp i Asia, og da er det også en ny åpen trening. Slik som i Thailand var det flere tusen Liverpool-supportere å så på treningen før morgendagens kamp på samme stadion. De røde ankom Singapore i går og har hatt to økter så langt. På lørdag setter de kursen hjem mot Merseyside.

Diogo Jota og Alisson var ikke å se på dagens bilder. Duoen skal ha fått seg hver sin skade, ifølge James Pearce i The Athletic. Det har ikke kommet noen nyheter om alvorlighetsgraden av de to skadene, men vi krysser fingrene på gode nyheter.

I morgen venter Patrick Vieiras Crystal Palace-mannskap i Singapore. Franskmannen sliter med skader i troppen og har for øyeblikket bare åtte førstelagsspillere tilgjengelig. Det er også forventet at Jürgen Klopp vil ta i bruk færre spillere i denne kampen enn mot Manchester United på tirsdag.