– Alle vil vise hva vi er gode for

Mohamed Salah ikke bekymret etter den seiersløse sesongstarten.

To poeng på to kamper gjør ikke Mohamed Salah nevneverdig bekymret før møtet med Manchester United mandag. 

– Vi har ikke fått sesongstarten vi håpet på, men sånn er det av og til. Vi må vise en reaksjon. Vi ga fra oss fire poeng på de to første kampene, men det kan skje og vi er spente på hvordan sesongen kommer til å gå. Alle vil vise hva vi er gode for, så vi må bare fortsette med fokus på de neste kampene, sier Salah til Football Daily, gjengitt av Anfield Watch.

Storscoreren står med én scoring etter to kamper og håper nok å øke det antallet mot det som har blitt en av hans favorittmotstandere. Forrige sesong ble det fem mål på to kamper mot United, mens det ble tre mål på tre kamper sesongen før. 

– Manchester United er alltid en spesiell kamp for byen og supporterne. Det er kanskje de to størst lagene i England når man ser på historien. Og det vil alltid være en rivalisering mellom lagene takket være den historien, sier Salah. 

– De har ikke hatt en god start, men de vil nok slå tilbake for oss. Jeg har mye respekt for dem og regner med at de vil kjempe med alt de har for å vinne kampen, sier han.

Kjenner på presset

Salah er tydelig på at presset er stort på Liverpool-spillerne, som kan være syv poeng bak Manchester City når avspark går i søndagens kamp. 

– Det er for tidlig å tenke på tabellsituasjonen. Det kan føre til litt ekstra press, men samtidig var vi ti eller elleve poeng bak på et tidspunkt forrige sesong, sier han. 

Egypteren mener det ikke er rom for feilskjær i toppen. 

– Følelsen for alle lag er at man ikke har råd til å tape poeng tidlig. City og Chelsea er to lag som ikke gir fra seg poeng billig. Men vi må bare fokusere på oss selv og prøve å vinne kamper igjen, sier Salah.