Arsenal trente med You’ll Never Walk Alone på høytaleranlegget

Mikel Arteta ville forberede spillerne sine på det som ventet på Anfield.

På torsdag slipper Amazon Prime en ny sesong av serien «All or Nothing». Fra før har Manchester City (2018) og Tottenham (2020) blitt fulgt gjennom en hel sesong av Amazon sitt kamerateam – og nå er hva som skjedde på innsiden i Arsenal forrige sesong vi skal få se.

Amazon har sluppet en trailer for den kommende dokumentaren, og nå har det også lekket et klipp fra serien på sosiale medier. Det handler om Liverpool, før «the Gunners» skulle til Anfield forrige sesong.

I klippet kan vi se at støtteapparatet i Arsenal bærer høytalere ut på treningsanlegget, før manager Mikel Arteta forklarer.

– Det er en av mine gærne idéer. I dag skal de trene, og i bakgrunnen skal vi spille «You’ll Never Walk Alone», sier Arteta.

Dårlige erfaringer fra Anfield

Arteta har en fortid som spiller for Everton og Arsenal, og har vært Pep Guardiolas assistent for Manchester City. Han ble ansatt som Arsenals manager i desember 2019.

Han har hatt flere dårlige opplevelser på Anfield, både som spiller og trener.

I klippet fra serien forklarer han at de har et uttrykk på spansk fra sykkelverden, der han ble paralysert, og alt han kunne se var røde drakter uten at han kunne reagere, eller forklare det, fordi ting gikk så fort. Han hadde kun opplevd det én gang i sin karriere, og det var på Anfield.

Vi får så se Arsenal-spillerne trene med lyden av Anfield og You’ll Never Walk Alone på høytaleranlegget.

Det kan være verdt å ta med at Liverpool slo Arsenal 4-0 på Anfield.

Uaktuelt for Klopp

Da dokumentaren om City kom i 2018, fikk Jürgen Klopp spørsmål om det kunne være aktuelt for Liverpool med en slik dokumentar. De røde har allerede sluppet kameraene inn én gang – det var i 2012 under Brendan Rodgers for «Being: Liverpool».

Under Klopp ville ikke noe slikt vært aktuelt, og Daily Mail rapporterte at de røde takket nei i 2019.

Senere i 2019, ble daværende RB Salzburg-manager Jesse Marsch filmet da han holdt sin tale foran spillerne før en Champions League-kamp på Anfield. Leeds-manageren holdt ikke igjen, og klippet fikk mye oppmerksomhet. Klopp var ikke fan.

– Dersom LFCTV hadde lagt ut en video av meg i en slik situasjon, ville jeg sagt opp og forlatt klubben. Det er sannheten, og det eneste jeg ønsker å si om det, sa Klopp til The Times.