Darwin hadde gitt inntrykk av at han var beskjeden – så kom karaokekvelden

Darwin Nunez fikk voldsom respons på karaoken i Østerrike.

I sommer ble Darwin Nunez kjøpt for en rekordsum fra Benfica. Det har allerede lekket ut noen filmer fra kvelden der spillerne og støtteapparatet hadde sin karaokekveld på Brandlhof Hotel i Saalfelden – men ikke at nyinnkjøpte Darwin – foreløpig.

Det er vanlig at nye spillere og trenere i sin nye klubb må stå foran sine nye kollegaer og synge en sang, og for uruguayaneren var intet unntak.

Journalistene Dominic King og Pete Jenson i Daily Mail har skrevet en sak om hvordan det gikk da uruguayaneren skulle opp foran resten. 

«Darwin Nunez hadde gitt inntrykk av at han trengte tid til å finne seg til rette under de første ukene sine i Liverpool. Han hadde vært beskjeden på treningsleiren, og omgitt seg med Luis Diaz, Fabinho, Thiago Alcantara og Roberto Firmino. Noen lurte på hva han ville tenke om den planlagte karaokekvelden», skriver de i Daily Mail.

«Det er en tradisjonell innvielseskveld, og en aften der alle nykommerne måtte synge – selv de som hadde kommet inn i Klopp sitt støtteapparat – men Nunez, kjøpet til 85 millioner pund fra Benfica, så engstelig ut mens han ventet på å ta mikrofonen».

BESKJEDEN? Darwin Nunez skal ha gitt inntrykk av at han var beskjeden i starten av treningsleiren.

BESKJEDEN? Darwin Nunez skal ha gitt inntrykk av at han var beskjeden i starten av treningsleiren.

Tok helt av

Det viste seg at Nunez ikke skulle ikke ha noen grunn til å grue seg.

«Når han først kom på scenen, skjedde forvandlingen umiddelbart. Nunez, som foreløpig ikke kan snakke engelsk, sang på spansk, og så stor var entusiasmen hans at Liverpools latinamerikanske spillere raskt kastet seg på, og Diaz danset med skjorten rundt hodet. Raskt hev resten av troppen seg på».

«Det var en forståelse i spillergruppen for at Nunez raskt ville være under mikroskopet på grunn av den høye overgangssummen, og de ønsket å ta bort presset, så mye at Mo Salah lot uruguayaneren ta straffen i oppkjøringskampen mot RB Leipzig slik at han scoret. Det fungerte, og Nunez endte opp med å score fire i en 5-0-seier. Men karaokekvelden er sett på som et like viktig øyeblikk for å ønske 23-åringen velkommen inn i gruppen, og det var øyeblikket da han kom ut av skallet sitt».

– En fantastisk kveld!

Jürgen Klopp har fortalt om kvelden i et intervju med LFCTV.

– Bandet som spilte den kvelden gjorde det mulig for oss rent teknisk. De hadde et bra navn - Son of Kurt. Det var veldig bra, og de gjorde det mulig for oss. Resten var strålende – helt fantastisk, sa Klopp dagen etter. 

Yinka Ademuyiwa har vært trener rundt førstelaget siden slutten av forrige sesong. Han måtte også opp og synge. Se hvordan det gikk i videosnutten under – og legg merke til Ibrahima Konatés reaksjon. 

Klopp sier at han aldri har sett lignende scener som med denne spillergruppen.

– Jeg tror alle var forberedt på at det skulle være flaut at noen må gå opp på scenen og gå gjennom et helvete med mikrofonen i hånda, og synge en sang du ikke kan synge eller kan skikkelig. Men atmosfæren var utrolig, og med all moroa vi hadde, var det fortsatt respektfullt. Det var noen utrolig gode prestasjoner. Så mange fantastiske prestasjoner at vi virkelig koste oss, og tiden føk. Ingen så på klokka si eller noe slikt, det var bare stort, sier Klopp.

– De nye guttene som har kommet hit har blitt så varmt tatt imot, så vennskapelig og åpent. Dersom du spør dem, og kanskje du allerede har gjort det, så er det 100 prosent sant dersom de sier at det var mer enn de forventet. Jeg har aldri sett noe lignende, og jeg har vært i dette gamet en stund.