– Det viktigste for oss er at vi spiller på hjemmebane

Marco Silva bryr seg ikke om at hans lag møter en av tittelfavorittene i ligaåpningen.

Under sin pressekonferanse før Premier League-åpningen fikk Fulham-manager Marco Silva spørsmål om sine tanker rundt å være vertskap for en av tittelfavorittene på åpningsdagen. Silva sa han ser frem til utfordringen.

– Jeg mener det er den beste måten å starte på. Det viktigste for oss er at vi spiller på hjemmebane, og er tilbake i Premier League med våre fans sammen med oss, svarte han.

– Vi møter et av de beste lagene i verden, et av de beste lagene i Premier League, og jeg synes det er en fantastisk måte å starte sesongen på, la Fulham-manageren til.

– Vi har stor respekt for dem, men vi må ha tro på oss selv og gjøre alt for å nyte utfordringen, så får vi se hva utfallet blir.

– Selvsagt går vi til hver enste kamp for å ta poeng. Definitivt. 

Forventer både opp- og nedturer

– Vi ser frem til sesongen. Vi gjorde en fantastisk jobb forrige sesong, alle sammen. Vi jobbet veldig hardt for å få lov til å spille på dette nivået. Det er her klubben hører hjemme etter min mening. 

– Fra i morgen må vi gå løs på utfordringen, og være veldig positive. Det blir en lang sesongen for oss. Vi vet det vil bli en tøff sesong for alle lag. Kanskje den hardeste av dem alle. Vi må bare nyte utfordringen, være veldig positive, og tro på oss selv.

– Vi vet vi vil få opp- og nedturer i løpet av sesongen. Vi må som sagt ha en positiv innstilling, og ha tro på at vi skal nå våre mål. 

– Det viktigste for oss er å være så konkurransedyktige som mulig i hver eneste kamp, og gjøre vårt ytterste for å vinne kampen. 

– Vår posisjon på tabellen vil komme som en konsekvens av våre prestasjoner og poengene vi sanker. Det er en klisje, men neste kamp er alltid den viktigste, så den viktigste kampen akkurat nå er den mot Liverpool, for det er den første.

– Alle vet hvilket mål en klubb som har rykket opp fra Championship har. Selv om du gjør dette på en fantastisk måte, og med en fantastisk stil, så er det klart for alle hva vårt mål er, sier Silva, og sikter utvilsomt til å unngå nedrykk.

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V sport PL og Viaplay.