Det høres ut som Konaté kan bli ute en stundSelger neppe Phillips etter Konatés skade

Vi vet fortsatt ikke hvor lenge franskmannen er ute, men det høres ikke lovende ut.

I søndagens sesongoppkjøringskamp mot Strasbourg måtte Ibrahima Konaté byttes ut med en smell i kneet. Han skulle på skann på mandag, men offentligheten har så langt ikke fått innsyn i hvor lenge han er ute.

Spilleren selv tok til Instagram på torsdag, og bekreftet at han ble ute en stund.

«Dessverre må jeg tilbringe litt tid utenfor banen, men det vil ikke være for lenge. I mellomtiden skal jeg gjøre mitt beste for å komme sterkere tilbake, og støtte guttene», skrev Konaté på Instagram.

Virker mer alvorlig – Phillips kan bli

Fredag hadde Jürgen Klopp sin pressekonferanse, der han fikk spørsmål om 23-åringens skade.

– Ibrahima Konaté i en takling mot Strasbourg. Vi må vente og se hvor lenge han er ute, men det kan bli en stund, sa Klopp.

Han sa videre at det per i dag ikke var tema å gå ut på overgangsmarkedet for å dekke opp for noen av skadene, selv om Liverpool har fått mange i pre-season.

Nathaniel Phillips har i hele sommer vært tilgjengelig for en permanent overgang, og de røde skal krevd i overkant av 10 millioner pund for spilleren. Bournemouth, Fulham og to italienske klubber skal nylig ha vist interesse, og de røde forventet bud denne uken.

Skaden til Konaté kan bety at 25-åringen blir i klubben også neste sesong, bekreftet Klopp på pressekonferansen.

– Ja, trolig. Det vil påvirke overgangene. Salgene, vil jeg si.

Med Konaté skadet er Virgil van Dijk, Joel Matip, Joe Gomez, Sepp van den Berg og Phillips Liverpools alternativer på stopperplass.

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises V sport PL og Viaplay.