Venter fortsatt på en oppdatering om Konaté

Franskmannen skulle på videre undersøkelser etter skaden på søndag.

Søndag spilte Liverpool treningskamp mot Strasbourg på Anfield, med de spillerne som hadde vært involvert lite eller ingenting mot Manchester City dagen før.

En av dem var Ibrahima Konaté. Dessverre måtte han ut med skade etter 57 minutter, etter det som så ut til å være en kne mot kne-kollisjon.

Den store midtstopperen lå nede en stund og holdt seg til kneet, men fortsatte, før han igjen måtte gi seg og ble byttet ut. Etter kampen var det klart at han skulle på videre undersøkelser og på en skann.

– Vi venter på nyheter etter skannen hans. Klopp tonet det ned etterpå, og sa at han ikke trodde at det var en for stor bekymring, sier The Athletic-journalist James Pearce i den siste episoden av podcasten «The Red Agenda».

Det virket som at byttet ble gjort for å være føre var, og det at Liverpool-manageren virket så lite bekymret, kan være grunnen til at vi ikke har hørt noe. Senere denne uken skal han ha sin pressekonferanse før møtet med Fulham på lørdag, så da vil vi helt sikkert få vite hvordan det står til.