– Dessverre spiller han ikke i vår drakt neste sesong, men jeg ønsker ham alt godt

Fulham-manager Marco Silva tror han kunne fått Fabio Carvalho til å bli om han hadde ankommet klubben litt tidligere.

Marco Silva har gjort en god jobb i Fulham denne sesongen. Han har ledet London-klubben tilbake til Premier League på første forsøk ved å vinne Championship. Etter sesongens siste kamp lørdag, som endte med et stygt 4-0-tap borte mot Sheffield United, snakket Silva om stjerneskuddet Fabio Carvalho. 19-åringen er ifølge mange medier klar for Liverpool fra og med sommeren i en overgang verdt 7,7 millioner pund. 

Silva synes det er synd at han ikke får ha med seg Carvalho opp til Premier League og mener at han kunne overtalt unggutten til å bli om han hadde fått managerjobben litt før. Carvalho var på utgående kontrakt denne sesongen. 

– Jeg kom nok inn i klubben litt for sent. Med mer tid ville han definitivt ha fornyet kontrakten sin, sier den tidligere Everton-manageren.

– Det var synd at vi ikke klarte å fornye kontrakten, men det blir selvfølgelig interesse når en spiller i den alderen begynner å spille slik han gjorde uke inn og uke ut, med veldig gode prestasjoner i hver eneste kamp, sier Silva ifølge The Athletic

– Ønsker ham alt godt

Nylig bekreftet Fulhams nestleder og direktør for den sportslige driften, Tony Khan, at klubben har gjort en avtale om å selge Carvalho. Han nevnte ingen klubb, men det virker veldig sikkert at unggutten kommer til å havne i Liverpool. 

Etter at den ordinære Championship-sesongen ble avsluttet denne helgen kan Silva og Fulham nå si farvel til den engelsk-portugisiske offensive midtbanespilleren. 

– Mange klubber viste interesse og det var mange rykter, så det var vanskelig å få fornyet kontrakten. Men til tross for alle ryktene har han aldri mistet fokus. Han lot andre ta seg av det, og fokuserte heller på å hjelpe klubben med å rykke opp. Det er et fantastisk tegn for en 19-åring, og jeg mener han har alle kvaliteter til å fortsette å prestere på et høyt nivå, sier Silva. 

– Dessverre spiller han ikke i vår drakt neste sesong, men jeg ønsker ham alt godt, sier manageren.

Carvalho scoret ti mål og leverte åtte målgivende pasninger på 36 ligakamper for Fulham denne sesongen. Han fyller 20 år i august.