Fulham-manageren er bekymret før sesongstarten

Marco Silva mener han har for få spillere.

Fredag kveld starter Premier League-sesongen 2022/23, når Crystal Palace tar imot Arsenal. Lørdag skal Liverpool til Craven Cottage for å møte nyopprykkede Fulham.

Manager Marco Silva er ikke helt fornøyd med troppens tilstand like før det braker løs igjen i Premier League.

Så langt har London-klubben kjøpt midtbanespillerne João Palhinha fra Sporting for 18 millioner pund, og Andreas Pereira fra Manchester United for 8,6 millioner pund. Forsvareren Kevin Mbabu har kommet fra Wolfsburg for fem millioner pund. og kantspilleren Manor Solomon er på lån fra Shakhtar Donetsk.

– Nei, var svaret fra Silva da han ble spurt om laget hans var klar for Premier League, ifølge West London Sport.

– Disse spillerne er klare for Premier League. Spillerne vi har akkurat nå vil jeg gratulere med arbeidet de har lagt ned, og jeg vil alltid støtte dem, og de hadde en fantastisk fjorårssesong. Som tropp er vi ikke klare, men de spillerne vi har er klare, sier han.

16 førstelagsspillere

Silva ønsker flere forsterkninger, og har blant annet blitt linket til Nat Phillips.

Fulham er i ferd med å kjøpe Bernd Leno fra Arsenal for åtte millioner pund, og det er forventet at målvakten vil bli klar til lørdagens kamp – men Silva vil ha mer.

– Jeg må si det, og jeg ønsker ikke å snakke for mye om situasjonen, men vi har 16 førstelagsspillere i troppen vår. Ingen konkurrerer på dette nivået med 16 førstelagsspillere i troppen, sier han.

LINKET: Fulham er blant klubbene som har forhørt seg om Nathaniel Phillips.

LINKET: Fulham er blant klubbene som har forhørt seg om Nathaniel Phillips.


Det han sier om spesielt midtstoppersituasjonen er interessant med tanke på Phillips, som er tilgjengelig for rundt 10 millioner pund.

– Jeg vil si en ting til. Ingen kan forberede seg for en sesong med kun to midtstoppere. Vi har to midtstoppere, på dette nivået, sier han.

– Jeg kan fortsette, men jeg ønsker ikke å snakke mer om det. Jeg snakker om det fordi jeg ble spurt om det. Jeg må gratulere spillerne våre, for de har jobbet veldig hardt, men alle som forstår fotball ser at vi trenger fem eller seks nye spillere. Det er helt tydelig, sier en frustrert portugisisk manager.

Liverpool slipper å møte sin tidligere spiller Harry Wilson på lørdag. Han er ute i flere uker med en kneskade.

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på Viaplay og V sport PL.