Fulham får på plass ny keeper til møtet med Liverpool

Fulham kjøper ny keeper fra Arsenal.

Forrige sesong var det Marek Rodak og Paulo Gazzaniga som sto i mål for Fulham. I Championship-sesongen fikk Rodak fra Slovakia 33 kamper, og den tidligere Southampton- og Tottenham-keeperen Gazzaniga fa Argentina fikk 13.

Det er en lagdel Fulham-manager Marco Silva har ønsket å forsterke, og nå ser han ut til å få sin mann. Fulham er i ferd med å kjøpe Bernd Leno fra Arsenal.

Den tyske journalisten Tobi Altschäffl som jobber for Bild, rapporterer at overgangssummen blir åtte millioner euro. Leno mistet plassen i Arsenal-målet da London-klubben kjøpte Aaron Ramsdale fra Sheffield United i fjor sommer.

Kan bli klar mot Liverpool

Fabrizio Romano melder at Leno skal gjennom den medisinske sjekken senere denne uken. Dersom han er klar før fredag ettermiddag, slik alt tyder på, vil han bli spilleklar til sesongpremieren mot Liverpool på lørdag.

De røde drar til Craven Cottage vest i London for å møte det nyopprykkede laget i tidligkampen på lørdag.

Han skriver videre at alt er i orden mellom de to klubbene, og at 30-åringen med ni landskamper for Tyskland vil signere en kontrakt til 2025. Leno har spilt 233 kamper i Bundesliga for Bayer Leverkusen, og 101 kamper i Premier League for «the Gunners».

Han har spilt seks kamper mot Liverpool – der han har vunnet én (i ligacupen), spilt uavgjort i én, og tapt fire kamper. Det har blitt 15 baklengsmål på de seks kampene.

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V sport PL og Viaplay.