– Fornøyd med poenget, men enda mer fornøyd med prestasjonen

Palace-manager Patrick Vieira oppsummerer mandagskampen på Anfield.

Etter to tap i fjor gikk det bedre på tredje forsøk for Patrick Vieira mot Jürgen Klopp. Mandag klarte Crystal Palace å få med seg ett poeng fra Anfield etter en spennende kamp, og Klopp måtte ta til takke med uavgjort mot laget han har slått flest ganger i Premier League. 

Til cpfc.co.uk sier Vieira at han er fornøyd med resultatet, selv om laget hans ledet 1-0 da Liverpool ble redusert til ti mann. 

– Jeg er fornøyd med poenget, men enda mer fornøyd med prestasjonen. Vi viste noen sider av spillet som vi må vise oftere. Vi forsvarte oss godt og jobbet hardt, sier Vieira. 

– Vi trengte en god prestasjon uten ball i dag, sier franskmannen.

Zaha og Eze avgjørende

Vieira skryter av duoen som sendte Palace i ledelsen før pause, Eberechi Eze og Wilfried Zaha. 

– Vi vet hva de er kapable til når vi har ballen. Zaha viste ingen tegn til frustrasjon i dag. Han hadde ikke mye ball, men var veldig farlig. Eze ble bedre og bedre utover i kampen, og målet vi scoret viser hvilke kvaliteter de to har, sier han.

Palace overrasket da de la om til en backfemmer. Den taktiske justeringen fungerte godt for London-klubben. 

– Spillerne fulgte planen vi hadde lagt. Vi var rolige og organiserte, og de tre midtstopperne håndterte innleggene godt. Det er viktig å være fleksible, og spillerne håndterer det godt, sier han.

Crystal Palace står med ett poeng etter to kamper så langt denne sesongen.