– Vi kan ikke bare forsvare oss i 90 minutter på Anfield

Patrick Vieira så laget sitt tape 3-0 på Anfield i tilsvarende oppgjør forrige sesong.

Crystal Palace startet årets Premier League-sesong med å tape 2-0 hjemme mot Arsenal i første serierunde. I andre serierunde skal de til Anfield, og en stadion der de tapte 3-0 forrige sesong.

Det er den siste kampen i den andre serierunden, og spilles først mandag kveld.

Manager Patrick Vieira har sett tilbake på en annen kamp forrige sesong for å hente inspirasjon. Palace slo nemlig Manchester City 2-0 på bortebane forrige sesong.

– I den kampen mot City var vi disiplinerte, godt organisert, og forsvarte oss godt sammen som lag. Vi klarte å frustrere dem helt til et øyeblikk der vi kunne score målet, sa Vieira på fredagens pressekonferanse.

Vil ikke bare ligge bakpå

Palace-manageren har fått mye skryt for å ha tatt laget til et nytt nivå offensivt etter Roy Hodgson.

– Mot den type lag er det vanskelig å ha ballen. Vi aksepterer det, og må jobbe hardt som lag dersom vi skal få med oss noe. Det handler om organisering, og hvordan vi kan være disiplinert, jobbe hardt og stenge rommene der de vil ta oss. Dersom vi gjør det bra, vil det være viktig at vi er modige og ta sjansene for å score mål.

– Dersom vi drar til Anfield for å forsvare oss i 90 minutter vil det bli tøft. Vi må spille vårt spill, skape sjanser og score mål.

Liverpool - Crystal Palace spilles mandag kl. 21.00, og vises på V sport PL og Viaplay.