Kjempet seg tilbake i kampen og fikk med seg ett poeng

Liverpool U21 spilte uavgjort 3-3 mot Tottenham på bortebane.

Liverpool U21 lå under 3-0 til pause mot Tottenham i Stevenage, men fikk med seg det ene poenget hjem etter en sterk andreomgang.

Romaine Mundle ga vertene ledelsen etter bare fem minutters spill på Lamex Stadium, etter at Jarell Quansah mistet ballen dypt inne på egen banehalvdel.

Liverpool kom seg etter kalddusjen, men så gjorde Yago Alonso to mål like før pause.

Flott opphenting

Liverpool slo imidlertid tilbake etter hvilen, takket være scoringer av Luke Chambers, Max Woltman og innbytter Harvey Blair.

Chambers startet opphentingen åtte minutter ut i andre omgang. Venstrebacken fikk ballen i mål på andre forsøk. Deretter hadde Corness en avslutning i stolpen, før Woltman satte ballen lavt i høyre hjørne etter 69 minutter og sørget for en spennende avslutning på kampen.

Spurs slet med å komme ut av forsvar på dette stadiet av kampen, og Liverpool utlignet da Chambers fant James Norris, som i sin tur fant Blair. Innbytteren tok seg inn i feltet og satte ballen i nettaket til 3-3.

Stewart hadde også ballen i nettet mot slutten av kampen, men det ble vinket for offside. Tottenham fikk en kjempesjanse etter en corner like før slutt, men avslutningen gikk heldigvis utenfor.

Liverpools lag: Davies, Stephenson, Chambers, Quansah, Jonas, Corness, Frauendorf (Blair 62), Norris, Stewart (Cannonier 88), Cain, Woltman (O’Rourke 88).

Ubenyttede reserver: Kelly, Olufunwa.