U21Stewarts sene scoring reddet ett poeng. Fire navn manglet – involveres noen mot Palace?

Liverpools U21-lag møtte Brighton på bortebane.

Søndag spilte Liverpool U21 bortekamp mot Brighton & Hove Albion i Premier League 2, som denne sesongen er for U21-lag og ikke lenger er en U23-liga.

Da lagoppstillingen kom kunne en merke seg at spillere som Stefan Bajcetic, Bobby Clark, Melkamu Frauendorf og Max Woltman ikke var med.

Spesielt førstnevnte, som var så sentral i pre-season, satt på benken mot Fulham og nettopp ble belønnet med ny kontrakt, ble nok utelatt fordi han igjen skal være i kamptroppen mot Crystal Palace mandag kveld. Det var thisisanfield.com som først omtalte de fire som manglet. 

MED MOT PALACE? At Stefan Bajcetic ikke var med for U21-laget kan være et godt hint om at han er i kamptroppen mot Crystal Palace på mandag.

MED MOT PALACE? At Stefan Bajcetic ikke var med for U21-laget kan være et godt hint om at han er i kamptroppen mot Crystal Palace på mandag.

Høydramatisk avslutning

I det 86. minutt lobbet Julio Enciso inn 1-0 for hjemmelaget, og det så ut til at Barry Lewtas sitt lag skulle gå på et tap på sørkysten.

Tre minutter senere utlignet Layton Stewart, etter at Luke Chambers hadde kommet seg ned til linja og spilt ballen tilbake. Lewtas mente laget hans hadde fortjent mer.

– Jeg synes det var det minste vi fortjente for å være helt ærlig. Vi skapte mange sjanser gjennom kampen. De var en trussel til tider, men etter spillet vårt er jeg fornøyd med at vi fikk med oss poeng til slutt, var dommen fra Lewtas i et intervju med Liverpoolfc.com

– Det var flere lovende tendenser, og ting som vi bare kommer til å bli bedre på som en fersk gruppe sammen. Det er en lang vei å gå, men vi er fortsatt under forbedring. Vi får se hvordan det ender, men alt i alt er vi fornøyde, sa han videre.

Denne sesongen er Oakley Cannonier, som ble belønnet med ny kontrakt denne uken, del av U21-laget. Han kom inn som innbytter på slutten etter baklengsmålet. Nysigneringen Oludare Olufunwa fra Southampton ble sittende på benken hele kampen.

Liverpool U21: Davies, Mabaya, Chambers, Quansah, Jonas, Corness (Cannonier, 87), Norris (Stephenson, 83), Cain, Bearne, Stewart, Musialowski (Blair, 63).

Ubrukte reserver: Hewitson, Olunfunwa.