The Athletic:Konaté er ute i en måned

Vi har savnet en oppdatering på hvor lenge Ibrahima Konaté er ute. Matip skal undersøkes nærmere det neste døgnet.

Det kan gå mot Joe Gomez i midtforsvaret sammen med Virgil van Dijk mandag kveld. Joel Matip skal ha kjent ubehag i lysken, og sto over fredagens treningsøkt i Kirkby.

Ifølge The Athletic ble midtstopperen holdt utenfor for å være føre var, og Liverpool har fortsatt et håp om at han kan rekke møtet med Crystal Palace. James Pearce rapporterer at han vil undersøkes nærmere de neste 24 timene.

Endelig en oppdatering om Konaté

Vi har fått vite veldig lite om Ibrahima Konaté sin kneskade. I den siste sesongoppkjøringskampen i sommer kolliderte han med en Strasbourg-spiller, og måtte tas av banen etter at han forsøkte å spille videre.

Det var spilleren selv som gikk ut med meldingen om at han ville miste sesongstarten, men sa at han ikke ville være ute altfor lenge.

Da Jürgen Klopp møtte pressen før Fulham-kampen i forrige uke hørtes det mer alvorlig ut, uten at vi har fått noen dato for når spilleren er tilbake.

Ifølge Pearce i The Athletic vil den talentfulle franskmannen være ute i én måned. Han vil med det miste kampene mot Crystal Palace (H), Manchester United (B), Bournemouth (H), Newcastle (H), Everton (B) og Wolverhampton (H).