Liverpool vant, men det gjorde Manchester City også. Se alle målene!

De lyseblå lå under lenge, men slo knallhard tilbake mot Crystal Palace. Everton tok sitt andre poeng og Brendan Rodgers lever farlig i Leicester.

Det var ikke bare Liverpool som var i aksjon i Premier League klokken 16.00 i dag. Det ble også spilt fire andre kamper, og en viss nordmann var spilte en hovedrolle på Etihad Stadium i ettermiddag.

Manchester City ble virkelig tatt på sengen av Crystal Palace, som har blitt en vane de siste årene, men slo knallhardt tilbake. Et selvmål av John Stones og en ny scoring av Darwin Nunez-irritasjonen Joakim Andersen gjorde at Patrick Vieira gikk inn til pause på stillingen 0-2 på Etihad Stadium.

Det må også nevnes at Palace fikk et annullert mål i den første omgangen, som kan bli kategorisert som kontroversielt. De lyseblå og Erling Haaland slo tilbake og vant kampen 4-0 i den andre omgangen. Nordmannen scoret hattrick.

Se høydepunktene fra Manchester City - Crystal Palace i vinduet under.

Chelsea var også i aksjon på samme tid som Liverpool. De møtte Brendan Rodgers og Leicester på Stamford Bridge. I den første omgangen fikk Conor Gallagher to gule kort og ble utvist allerede etter 28 minutter, men Tuchels menn vant likevel kampen 2-1 etter to scoringer av Raheem Sterling.

Harvey Barnes scoret et utligning, men det ville seg ikke for Leicester i dag heller. De har bare tatt et poeng på fire kamper, og Rodgers dager i Leicester kan nærme seg slutten. Chelsea ligger to poeng foran Liverpool på en sjette plass etter dagens kamp.

Se høydepunktene fra Chelsea - Leicester i vinduet under.

Brighton og Graham Potter har virkelig fått sving på sakene denne sesongen, men det har også et nykomponert Leeds-lag med Jesse Marsch også. Hjemmelaget Brighton styrte kampen i store deler av kampen, men slet med uttellingen.

Heldigvis for dem fikk Pascal Gross hull på byllen etter 66 minutter, noe som gjør at sørkystklubben for øyeblikket innehar en tredje plass på tabellen etter tre seire og en uavgjort. Leeds blir stående på syv poeng, og en femte plass etter 16-runden. Det er likevel ingen tvil om at det var to lag i god form som møtte hverandre på Amex Stadium i ettermiddag.

Se høydepunktene fra Brighton - Leeds i vinduet under.

Everton, Liverpools byrival, har absolutt ikke fått en god start på sesongstarten med Frank Lampard. Merseyside-klubben lå på nedrykksplass før runden, og deres stjernespiller, Anthony Gordon, er ryktet vekk til Chelsea. Da smakte nok lite bedre da nettopp han satte inn målet til Evertons mål i dagens kamp, etter en flott pasning fra Conor Coady.

Lampard og co gikk til pause på stillingen 0-1, men måtte se Brentford, som kjørte kampen, score i den andre omgangen. London-klubben brukte 84 minutter på å få ballen i mål, men det holdt til et poeng i dagens kamp. Everton har tatt to poeng på fire kamper denne sesongen

Se høydepunktene fra Brentford - Everton i vinduet under.