Se scoringene: Poengtap for City i heseblesende fotballkamp

Se høydepunktene fra målfesten mellom Newcastle og Manchester City.

Ilkay Gündogan ga bortelaget ledelsen allerede før fem minutter var spilt, og det kunne lukte en behagelig dag på jobben for de lyseblå. Men det ble langt fra tilfellet. 

Newcastle satte inn et voldsomt trykk foran sine egne supportere, og fikk en fortjent utlikning da Miguel Almiron scoret etter 28 minutter. Oppturen ble bare større da kampen ble snudd før hvilen etter en flott avslutning av Callum Wilson. 

Stemningen ble løftet ytterligere i andre omgang, da Kieran Trippier satte inn et vakkert frispark og økte til 3-1 ti minutter ut i omgangen. Samme mann fikk for øvrig se det røde kortet senere i omgangen, men avgjørelsen ble omgjort etter en VAR-sjekk. 

City viste imidlertid som de har gjort før at de ikke gir seg så lett. Erling Braut Haaland reduserte til 3-2 etter 61 minutter, og bare tre minutter senere var Bernardo Silva på pletten med utlikningsmålet. 

3-3 ble fasit etter en heseblesende forestilling, og City står nå med syv poeng, noe som betyr at Liverpool kan redusere avstanden til to poeng med seier over Manchester United mandag. 

Newcastle fortsetter på sin side å imponere, og de står med fem poeng så langt. Arsenal er eneste lag som har full pott etter tre runder.

Se høydepunktene: