Lagoppstillingen er klar: Stiller med samme lag som i helgen - Isak starter for Newcastle

Her er laget som skal møte Newcastle.

Liverpool skal forsøke å følge opp tangeringen av tidenes største Premier League-seier når Newcastle kommer på besøk til Anfield i kveld. De røde trenger tre poeng for å ta igjen det tapte etter en sesongstart litt under pari. 

Det lysner på skadesituasjonen og Jürgen Klopp har anledning til å rotere på laget med Merseyside-derbyet på Goodison Park rett rundt hjørnet, men manageren velger å gi fornyet tillit til de som startet i helgens 9-0-seier. 

Det betyr noe så sjelden som samme lag i to ligakamper på rad!

Curtis Jones og Joel Matip var tilbake i trening denne uken, og det er hyggelig å se at de har tatt plass på benken til Liverpool. 

Rekordkjøpet Alexander Isak rakk å få arbeidstillatelse i tide, så han starter for Newcastle. Allan Saint-Maximin og Bruno Guimaraes ble ikke klare til kamp.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Virgil van Dijk, Andy Robertson - Harvey Elliott, Fabinho, Jordan Henderson - Mohamed Salah, Roberto Firmino, Luis Diaz.

Benken: Adrian, Harvey Davies, James Milner, Curtis Jones, Kostas Tsimikas, Fabio Carvalho, Joel Matip, Stefan Bajcetic, Nat Phillips.

Newcastle: Pope - Trippier, Lascelles, Burn, Targett - Longstaff, Willock, Joelinton - Almiron, Fraser, Isak. 

Benken: Darlow, Botman, Schär, Ritchie, Lewis, Manquillo, Wood, Murphy, Anderson.


Liverpool - Newcastle har avspark kl. 21 og vises på V Sport PL og Viaplay.