– Vi trenger tre poeng så fort som mulig

Fabinho er klar over hvor viktig mandagens kamp er.

Ikke bare er det et oppgjør mot en av Liverpools største rivaler, men mandagens møte med Manchester United har blitt ekstra viktig som følge av en sesongstart litt under pari for Liverpool. Fabinho sier i et intervju med liverpoolfc.com at han vet alt om hvor viktig kampen er.

– Vi trenger en seier, og vi skal dra til Old Trafford med mål om å vinne kampen. Vi skal sørge for å være i best mulig form, sier brasilianeren. 

– Sesongen startet på best mulig vis da vi vant Community Shield, men i Premier League fikk vi ikke starten vi ønsket oss. Vi vet hvor viktig sesongstarten er og hvor viktig seierne er, men så langt står vi med to uavgjort. Det er tidlig, men vi trenger tre poeng så fort som mulig, og denne kampen er en god mulighet til å komme tilbake på vinnersporet, sier midtbanespilleren.

– Vi vet at dette er den viktigste kampen i Premier League-sesongen, og det er alltid gøy å vinne disse kampene fordi det betyr så mye for supporterne.

Forventer reaksjon

Uniteds sesongstart har vært verre enn Liverpools. De ligger sist på tabellen etter å ha tapt hjemme mot Brighton og borte mot Brentford. Forrige helg tapte de 4-0 mot sistnevnte. 

– Det er ikke bra for en klubb som United å tape sine to første ligakamper, og jeg regner med de vil vise en reaksjon foran sine supportere. Men vi ønsker også å vinne, så jeg regner med det blir en spennende kamp. 

Liverpool har mulighet til å ta sin tredje strake seier på Old Trafford. 

– Forrige gang gikk det jo veldig bra med 5-0-seier, så vi må forsøke å bruke de gode minnene til å levere en ny bra kamp på Old Trafford og vinne kampen, sier han. 

Fabinho synes det var tegn til bedring i forrige kamp mot Crystal Palace, selv om det endte 1-1. 

– Vi startet bra, presset og skapte sjanser, men klarte ikke score. Så scoret Crystal Palace og vi reagerte bra. Selv med ti mann presset vi dem. Vi klarte ikke score vinnermålet, men innstillingen var bra, så hvis vi fortsetter slik blir det bra, sier han.