Viste seg frem i oppkjøringen - nå har han forlenget kontrakten med Liverpool

Stefan Bajcetic forlenger med Liverpool.

Spansk-serbiske Stefan Bajcetic var blant ungguttene som virkelig tok vare på mulighetene han fikk under sommerens oppkjøring. I «Fabinho-rollen» imponerte han i flere kamper, og han fikk spilletid i samtlige fem treningskamper Liverpool spilte i juli. 

Nå har 17-åringen selv kunngjort at han har blitt enig med Liverpool om en kontraktsforlengelse. Hvor lang kontrakt det er snakk om er foreløpig ikke kjent. Bajcetic ble hentet fra Celta Vigo på nyåret i 2021 og fyller 18 år i oktober. Han satt på benken da Liverpool serieåpnet mot Fulham i helgen. 

«Glad for å forlenge kontrakten med klubben. Det harde arbeidet fortsetter», skriver han på sin Instagram-konto. Under bildet renner det inn med gratulasjoner fra lagkamerater som Adrian, Tyler Morton, Harvey Davies og Isaac Mabaya. 

Bajcetic kan spille både midtstopper og midtbane, og i det siste er det på midten han har spilt mest. Unggutten ble hentet til Merseyside like før brexit-reglene i England ble satt i kraft, ellers hadde han fremdeles ikke vært klar for Liverpool. Ved nyttår 2021 ble det nemlig forbudt å hente spillere under 18 år fra utlandet. 

17-åringen signerte sin første proffkontrakt med klubben i november.