Bradley imponerer på lån, og holder kontakten med Klopp via WhatsApp

Conor Bradley har imponert stort så langt i League One.

Conor Bradley kom til Liverpool fra Dungannon Swifts i Nord-Irland, og gikk rett til klubbens akademi. 19-åringen er en de har hatt stor tro på i Liverpool.

Men med fem førstelagskamper for de helrøde – de eneste seniorkampene i hans klubbkarriere – var tiden inne for et utlån denne sesongen.

Det ble i Bolton under manager Ian Evatt. Bradley er nå på landslagsoppdrag med Nord-Irland, og har gitt et intervju til BelfastLive

– Det har vært stort for meg hvor mye de har holdt kontakten, og at de fortsatt ønsker å vite hvordan jeg gjør det og hvordan jeg finner meg til rette. Liverpool har vært veldig gode med meg, og jeg kan ikke takke dem nok.

Manager Jürgen Klopp holder kontakten via WhatsApp.

– Jeg snakket ikke med Jürgen en-til-en før jeg dro, men jeg har fått tekstmeldinger fra ham der han skriver at jeg bare skal gå ut der og nyte det og gjøre mitt beste. Han ønsker å se at jeg får så mange kamper som mulig, sier han videre.

IMPONERER: Conor Bradley har imponert så langt i Bolton-trøya.

IMPONERER: Conor Bradley har imponert så langt i Bolton-trøya.


Til nå har Bradley tre mål og tre målgivende på sine 12 første kamper for et Bolton-lag som er nummer fem i League One.

– Tiden var inne for å gå på lån. Jeg måtte komme meg ut og spille så mange kamper som jeg kunne. Det er en stor læringskurve for meg, men en overgang jeg måtte gjøre, og jeg kan ikke vente på resten av sesongen.

Føler at han stadig utvikler seg

Bradley spiller på høyre vingback for Bolton. På lørdag kan han få sin fjerde landskamp for seniorene.

– Jeg føler meg bra denne sesongen. Det er et steg opp for meg å kunne spille to kamper i uken. Det har vært vanskelig til tider, men forhåpentligvis er det noe som vil hjelpe meg på lang sikt. Jeg har definitivt mer selvtillit. Jeg har fått rytme etter to kamper i uken, men det handler stort sett om selvtilliten, sier Bradley.

– Jeg føler meg bra etter å ha spilt de fleste kampene med Bolton. Jeg ønsker å ta det med videre her, og vise det for Nord-Irland.

Han går nærmere inn på hvordan han har utviklet seg.

– Jeg kommer definitivt mer inn i boksen, med timingen av løp inn i boksen, og med å avslutte på sjansene, og det har jeg blitt bedre på. Jeg håndterer også kampene bedre. Jeg er ung, og noen av spillerne i England er sterkere enn meg, så jeg jobber med det og prøver å komme rundt det. Det vil forhåpentligvis hjelpe meg med Nord-Irland. Ian Baraclough liker å spille ganske likt på slik vi spiller i Bolton med vingbacker, og han ønsker at vingbackene skal komme i boksen, så det kan jeg forhåpentligvis bidra med, sier han.

Bradley er lånt ut til Bolton for hele 2022/23-sesongen. Nord-Irland møter Kosovo på hjemmebane på lørdag, og Hellas på bortebane på tirsdag.