Hamstringskaden til kapteinen er heldigvis ikke alvorlig

En scan har nå bekreftet omfanget av skaden til Jordan Henderson.

Liverpool-kaptein Jordan Henderson blir ute i rundt tre uker på grunn av hamstringskaden han fikk mot Newcastle. Det melder James Pearce hos The Athletic.

Kapteinen måtte kaste inn håndkledet etter 71 minutter av 2-1-seieren over de nyrike fra nordøst den 31. august. 

Pearce opplyser at Henderson var gjennom en scan på fredag, der det ble bekreftet at det bare er snakk om en liten hamstringstrekk.

Kapteinen måtte stå over helgens Merseyside-derby, og går også glipp av onsdagens Champions League-kamp mot Napoli. Det forventes også at han må stå over kampene mot Wolves, Ajax og Chelsea.

32-åringen har ikke gitt opp håpet om å rekke Englands Nations League-kamper mot Italia og Tyskland senere denne måneden. Dersom de viser seg å komme for tidlig, bør han være tilbake i Liverpools første kamp etter perioden med landskamper, mot Brighton den 1. oktober.

Heldigvis for Jürgen Klopp og Liverpool var Thiago Alcantara tilbake i full trening i dag, etter å ha vært ute i en måned med en lignende hamstringskade.

Jones også skadet

Pearce skriver at Fabio Carvalho er tvilsom til kampen mot Napoli på grunn av lårhønen han fikk i lørdagens lokaloppgjør på Goodison Park.

Han skriver også at Curtis Jones vil bli undersøkt før Napoli-kampen, for å finne ut om han kan spille etter at han sto over kampen mot Everton med en skade.